BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Malam Kebudayaan Teater Muzikal Tribut P.Ramlee

Malam Kebudayaan Teater Muzikal Tribut P.Ramlee
@ain_Niaa

Wednesday, 20 May 2015

Dalam menjalani kehidupan seharian, pasti ada sahabat yg sentiasa menemani diri anda. Sahabat adalah insan yang sentiasa ada ketika anda memerlukan mereka. Tidak.kiralah apa jua keadaan anda. anda gembira , sedih, marah atau apa pun, mereka ada. jadi inilah antara insan yg menjadi sahabatku di Uitm Nabihah and Nisa. Aku gelar dorg nie N kuasa dua. Hehe. Plus aku dorg pggl Nia .hehe. serasi gitu. Dalam persahabatan, kami akan cakap terus terang if asa rasa x puas hati and kesalahan tanpa kami sedar. Kami menerima dgn tangan terbuka. Bukan mengata blkg. Sejujurnya aku ingin katakan kat sini, kalau aku ada cakap psl.dorg kat depan org lain, kesudahannya aku akan admit kat dorg. Sbb merekalah sahabat aku. aku taknak jadi talam. Lastly, aku sayang dorg sgt2. Tak kupa juga kwn zaman sekolah
 😊 bak.aku ckp tadi jak cerita psl bff kt uitm. hehe.

nisa fana
nabihah Jasri 


Saturday, 16 May 2015

Hi ! Long time no see. Rasanya fa cukup berhabuk blog nie. Hehe. Hari nie aku saja nak share yg aku dah grad. Grad on time. Berakhir sudah zaman diploma . Alhamdulillah 😊

Jbm114 6b 

Thursday, 9 January 2014

I'm back !!!

Assalamualaikum..pergh ! berlapuk sudah blog aku nie. *fuhh~tiup habuk* hehe
tiba tiba je aku teringat tentang blog nie. seriously,terlupa sejenak yang aku ada blog.
hahha. tempat luahan hati . :) HAPPY NEW YEAR ! Now , i'm 20 .. no teen anymore.
so,sad . but it's okay ! just think positive, huhu .

Thursday, 18 April 2013

Sweet memory !

           Assalamualaikum.hari ini aku nak share sikit gambar gambar semasa Malam Kebudayaan Teater Tribut P.Ramlee.Gambar gambar ini ada jugak gambar yang aku ambil dari fb froup pac.hehe.KENANGANNN . Ini adalah salah satu event terbesar PAC 'Performing Arts Club' UiTM,Segamat.Alhamdulillah,semuanya berjalan lancar.Yang paling penting, aku happyyyy sangat.hehe

          Pengalaman baru dalam hidup aku.Aku tak lah hebat,sebab aku cuma koir n watak pon jadi orang kapung je.hehehe.tapi takpe la,pengalaman tu penting.Biarlah bermula dari bawah dulu,belajar apa yang perlu. Tak salah bermula dari bawah kan? :)okay ! so,kalau Free,tontonilah video yang tak seberapa nie ye !chOwww ! byee.. ;)



Tuesday, 16 April 2013

Semester break !

Hi ! semester break.yeahh !!! mula mula je.lepas tu, BOSAN.. -_- .haha.bukan tak suka balik rumah,tapi tak tahu nak buat apa kat rumah nie.hehe.So,apa je yang aku buat ? hahhhh ~ ini dia ! Selain tu,memekak menyanyi kuat kuat seperti biasa. haha


duduk rumah menghadap laptop + novel2 nie..lepas habis,tak tahu nak baca novel apa lagi..
hmmm ??? haha.
. -___-

Skyfall -acapella UiTM Segamat


HELLO ! Ini dia rakaman lagu skyfall by adele. Takkan aku lupakan saat indah ini bersama mereka,kak Miza,abang Faidi,Zairul,Lala,Nabihah Jasri dan Fikri Dixon.
Ini adalah pengalaman pertama aku buat acapella nie.hehe.Aku happy sangat,lagi zairul dan abang faidi dah last sem.Pada hari rakaman nie,adalah kali terakhir aku jumpa mereka. :'( opss.sedih pulak tiba tiba.huhu
okay ! kalau senang senang,tengoklah ye video nie. THANKS ! 

Thursday, 11 April 2013

Melawan Kesepian


Melawan Kesepian by Dato' Siti Nurhaliza

Lagu nie betul betul emberi makna dalam hidup aku.Aku sering memutarkan lagu ini apabila teringatkan mereka semua.Aku bersyukur dipertemuakn sama mereka walaupun hanya sementara.Alhamdulillah,aku diberi peluang untuk mengenali mereka.SAYANG?hmm,jangan tanyalah.tak mampu aku nak ucapkan kata kata tu.sebab sangat sayang,terlalu sayang.hahaha.kawan aku cakap,'Ain ! hati awak nie lembut sangatlah' ..hahhaa..yeke? Entahlah,aku tak tahu pulak.dah sayang,nak buat macam mana.Aku selalu nyanyi lagu nie,kadang2 nak nye naynyi lagu nie untuk dorang,tapi takpe lah.suara macam apa,haha.better tak payah.aku taknak bertanggungjawab kalau apa apa jadi.hehe.Senang kata,setiap pertemuan aku kena bersedia untuk PERPISAHAN.itulah lumrah kehidupan manusia.sO,nak taknak.kena kuat juga.okay ! siapa mereka ? haha.yang aku cakap sayang2 tu? hehe.biar aku je la yang tawu k . bye !