BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Malam Kebudayaan Teater Muzikal Tribut P.Ramlee

Malam Kebudayaan Teater Muzikal Tribut P.Ramlee
@ain_Niaa

Sunday, 2 September 2012

Part 2 ( MDS Jun - Nov 2012)

Hari2 berikutnya,aktiviti kita orang dipenuhi dengan ceramah,macam2 la,pelbagai penerangan yg diberikan..

so,as a new student,we should alert and take a note..Cousin aku cakap,kat U nie kte kne pandai bawa diri,jgn terlalu tunggu orang,nanti kte terlambat..bukan maksud 'selfish' tapi adalah utk kebaikan diri sendiri..
Jadi aku lakukan seperti yg dikatakan,aku selalu duduk di bahagian hadapan sekali ,n ada jgk yg kata,
"kau nie duduk depan tak ngantuk ke?' senang je aku jawab,'kalau nak ngantuk tu,tak kira la kita dduk mana.." betol x ? hurm,,hee ~ Banyak sgt aktiviti,n PM2 nye very supportive,haha.. kelakar .
kita orang ada hari sukan,n paling aku tak leh lupa masa perasmian MDS,..semuanya berjalan lancar,n waktu malam kte org tngok movie..then,malam tu jgk lepas abes tngok movie kte org dikumpulkan duduk diluar dewan..pada awalnya okay je,tiba2 seorang abang menjerit n cakap " ini adalah tempat yg sesuai sbb hati kte org(pm) tengah terbakar" * sambil menghentakkan tangan pada papan tanda 'kawasan kebakaran'.. haaa~ ini dia detik yg amat menakutkan bila ada pm yg hampir bergaduh..serious,aku takut sangat,menangis teresak esak .. aku dah tak peduli da org nak kata apa..yg sure rmai yg nanges.. entah la,aku tak tawu la sape la *hamba Allah* yg mengutuk pm2 tu .. hurm,,so mcm2 la dorg ungkit ,,haa,seumur hidup aku,aku tak pernah takut sampai mcm tu sekali..senang kata malam tu,hanya Allah je yg tahu .. 

#CONTINUE .. ;)

0 comments: