BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Malam Kebudayaan Teater Muzikal Tribut P.Ramlee

Malam Kebudayaan Teater Muzikal Tribut P.Ramlee
@ain_Niaa

Tuesday, 26 March 2013

with my Roomates .. :D

Pada waktu nie,kita orang nak pergi makan kat IFC..sementara menantikan seseorang sampai kita orang apa lagi,menggunakan kesempatan dan masa yang ada.. JANGAN BUANG MASA... hahhaha.. sangatlah ! :p ... so,macam2 muka la yang kita orang buat.. hahha,, sempat je kan kita orang.. ish3..bahagia betul... hehhehe... antara hasilnya ialah :- 

 




Monday, 25 March 2013

FINAL , FINAL , FINAL !!!

waaahhh !!! cepatnya masa berlalu,tup2 dah nak habis da sem nie..giler r.. hahaha.. macam macam aku harungi pada sem nie,pengalaman baru bila join PAC,ishh2..hehhee.. kawan kawan perli panggil aku 'artis' eeee,minta pelempang je taw.. geram ! hahaha.. tak payah nak artis sangat la.. berlakon biasa biase je pon, nyanyi pon ,gitu2 aje..tak sedap pon suara.. -__- ,, sila tutup telinga yee..hahha.. okay ! now mood FINAL.. study study ,,yang dah lepas tu biar je la ..tak nak fikir..just focus for final..banyak betul ujian kali nie..aku sakit pulak,demam la segala bagai... hmm, COBAANNN !!! :D .. aku percaya Allah ada..nie UJIAN dariNya.. tak tahu nak membebel apa,btw Wish me LUCK ! thank u .. <3  ok, nie pic masa kelas Arab..sempat aje..ehhee, "off course" // :p


Majlis Sukan *lupa* -_-

Hi ! nie pic masa Dinner Majlis Sukan apa ntah..aku lupa..hahhaa.. yeah ! 18 March 2013.. inilah pertama kali aku sendiri uruskan dengan pihak yang suruh PAC buat persembahan.. haha..tup2,aku pun kena buat jugak..aDooii..hahha, aku , atirah n nabihah menyanyikan lagu 'Hanya Di Mercu'.. perghh ! sumpah best.. hahha..thanks guys, mmuaahhh !!! :8 ,kiss sikit..hehheee .. 'pose' aku pon dah macam apa kan? hahha..ntahlah..serabut ! petik je la asal ada gambar,hehhe..

Mimpi !

Malam tadi 25 March 2013, ramainya senior senior investment datang dan masuk kat MIMPI aku .. kenapa ramai ramai datang dalam mimpi ain nie? hahaha.. what a stupid question.. -__- ,,hOhoo..
seriously,lama sangat aku rasa tak terserempak dengan mereka semua nie.. Yupz ! aku yakin ALLAH mendengar dan memakbulkan doaku,bahawa aku TAKNAK terserempak dengan mereka kalau aku jalan2 kat UiTM nie,..sebab aku nak biasakan diri tak jumpa dorang..sebab next sem,sure2 dorang dah takde .. :'( kalau tiba2 sem depan aku rasa apa yang aku rasakan sekarang,tiba tiba je..memang SUMPAH ! janggal gila..waWaaa ~aku mulalah nak melalak time taip nie.. aDOoiii,,,payah .. eh ! SAMBUNG pasal MIMPI tu, dalam mimpi aku tu,mereka semua datang dan pergi melambaikan tangan beramai ramai mengucapkan SELAMAT TINGGAL... 'YA Allah ! tersentak aku dari tidur itu..menangis tiba tiba.. "
Kenapa aku boleh SAYANG dorang??? Ya Allah,hanya doa yang mampu ku iringkan buat mereka semua.. I LOVE YOU ALL.... <3

Sunday, 3 March 2013

with Abg Ariff

bersama abang Dharwis n Nabihah Jasri

LOVE

Hi ! my name is Nur Ain binti Norsawi .. Love ? who ? ahaaa.. seriously,I love my seniOrs.. I don't care what people want to say about me,'gedik or attention seekers'.. whatever.. huh ! I love them so much ! They make me happy..but now,what make me sad is this sem is their last semester..It means, next semester we can't meet anymore... waWaaa ~ SEDIHNYA ... Ya Allah,sakitnya hati ini..pilu je rasa bila ingat mereka semua dah last sem.. kadang2 ,tanpa sedar air mata ini mengalir .. HELLO ! My seniors.. I want you know that I really love you.. alhamdulillah,Allah memberikan ain/nia peluang untuk berkenalan dengan anda semua.. GoodLuck to all of you... Semoga suatu hari nanti,kita akan jumpa lagi... Aminnn~ Alhamdulillah,dapat juga ambil gambar dengan kakak2 n abang2 sekalian .. yeah ! Dinner NADIIA .. thank u ! Gambar2 ...


Dinner NADIIA with my lovely seniors




Hi ! that;s me.. ain ,, in front of Dewan Sri Temenggong

HERBALIFE !!! yeah ..hahhaa

with Abang Khairil Azman / abg ky 

with kak Huda Amer yg aways cute nie.. hhee

Saturday, 2 March 2013

Alhamdulillah

Akhirnya , hampir setiap malam ada latihan untuk malam kebudayaan, semuanya berjalan dengan lancar .. Walaupun penat,but hasilnya.. wow ! amazing .. love it ! Walaupun dimarah ,but it's okay.. itu semua mereka buat untuk kebaikan .. 26 FEBRUARI 2013 ,adalah tarikh yang bermakna dalam hidupku .. Antara gambar pada Malam Kebudayaan.. ohh !!! miss... love you all, mmmuahhh !!!


Di mana ku cari ganti

koir Gambus Jodoh