BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Malam Kebudayaan Teater Muzikal Tribut P.Ramlee

Malam Kebudayaan Teater Muzikal Tribut P.Ramlee
@ain_Niaa

Monday, 25 March 2013

FINAL , FINAL , FINAL !!!

waaahhh !!! cepatnya masa berlalu,tup2 dah nak habis da sem nie..giler r.. hahaha.. macam macam aku harungi pada sem nie,pengalaman baru bila join PAC,ishh2..hehhee.. kawan kawan perli panggil aku 'artis' eeee,minta pelempang je taw.. geram ! hahaha.. tak payah nak artis sangat la.. berlakon biasa biase je pon, nyanyi pon ,gitu2 aje..tak sedap pon suara.. -__- ,, sila tutup telinga yee..hahha.. okay ! now mood FINAL.. study study ,,yang dah lepas tu biar je la ..tak nak fikir..just focus for final..banyak betul ujian kali nie..aku sakit pulak,demam la segala bagai... hmm, COBAANNN !!! :D .. aku percaya Allah ada..nie UJIAN dariNya.. tak tahu nak membebel apa,btw Wish me LUCK ! thank u .. <3  ok, nie pic masa kelas Arab..sempat aje..ehhee, "off course" // :p


0 comments: