BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Malam Kebudayaan Teater Muzikal Tribut P.Ramlee

Malam Kebudayaan Teater Muzikal Tribut P.Ramlee
@ain_Niaa

Monday, 1 April 2013

Birthday Celebration Ain & Zila 31Mac2013

Hi ! assalamualaikum..hahaha,okay ! post kali nie aku nak ceritakan sedikit tentang 'MY Beloved Roomates' - Zila,Ainur Aqidah and Nabeeha Arshad- ..Semalam (31 March 2013),adalah hari yang paling BEST yang pernah berlaku bersama dengan mereka..haha,APA DIA? jengjengjeng..huuu,,
Kita orang keluar sama2,walaupun hanya ke bandar Segamat..hihihikkk ! :p kita orang makan dekat Old Town White Coffee kat OS tuu..then,kita orang pergi KARAOKE !!! hah ! part yang paling aku suka..
I love nyanyi2 nie..

Tahu tak,aku sangat sangat tak sangka my Senior boleh buat suprised kat kita orang (aku & Zila)..Aku ngan Zila dah masuk bilik karaoke,then dorang pergi amek bf Zila n kawan dia..So,sementara tunggu dorang amek tu,aku dengan Zila apa lagi,hahaha.. ' MIC INI AKU YANG PUNYA'..hahhaa, :p
so,macam macam lagu la keluar..hehe,dangdut pon ada taw.. haha.

Okay ! nyanyi punya nyanyi,dorang pon sampai..TAPI dorang datang dengan kek Hari Jadi weyh ! tu untuk celebrate birthday aku yang (13.12) punya..n Zila (29.3)..gilak r ! SUMPAH terkejut,terharu,gembira... waaahhhh...SWEETnyeeeee ~ waWaaa..sayang KAK AINUR & KAK BEE .. THANKS BABY !
so aku nak share sikit la gambar gambar kita orang ... :')



AKU AND ZILA 
Dapat hadiah BEE..COMEL ! Love it, TQSM..

best giler kena TEPUNG ! hahaha

Tunjuk kaki .. hahha..walaupun tak panjang mana.. :p


0 comments: