BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Malam Kebudayaan Teater Muzikal Tribut P.Ramlee

Malam Kebudayaan Teater Muzikal Tribut P.Ramlee
@ain_Niaa

Tuesday, 2 April 2013

Tragedi 2 April 2013

2 April 2013,merupakan hari yang tidak akan pernah aku lupakan sampai bila bila..Tragik stOry nie..haha
Pada jam 11.30 pagi,aku dengan roomate aku turun kat benteng Kolej Mutiara untuk beli makanan untuk makan tengah hari..sebelum turun tu,kepala kau dah mula rasa pening2,tapi okay lagi la..BUT sampai je kat benteng tu,dah ambil makanan da,tinggal beratur untuk bayar,TIBA TIBA kepala aku memang dah tidak dapat menampungnya lagi,mata aku gelap,cepat cepat aku duduk dekat meja yang terhampir dengan aku..then,datang seorang senior aku,suruh aku beralih supaya tak panas..aku cuba gah kan diri untuk bangun dan beraih..namun,ketika jalan tu,mata aku dah tak nampak apa apa,lalu aku pun PENGSAN..oh ! Tidaaakkk!!! ketika itu,terlalu ramai orang berada di situ..ramai orang yang membantu aku,sehinggalah ambulans sampai..perghh~ gilak r..ambulans seyhh..aku jatuh,lalu dagu aku terkoyak..sampai sahaja di Penawar,doktor check tekanan darah,suhu badan semua..paling tak sanggup,argghhh !!! dagu aku kena JAHIT tanpa dibius terlebih dahulu..SAAKIIITTTT !!! waktu tu,aku tak mampu nak menjerit,hanya mampu mengeluarkan air mata tanpa henti.. :'( then,aku dimasukkan ke wad tu dan sekali lagi disuntik untuk dimasukkan air..waWaa~ waktu tu hanya ALLAH sahaja yang tahu apa yang aku rasa..lemah,tak bermaya..alhamdulillah,sebab hari itu aku takde paper..paper aku esoknya 3 April 2013,paper BEL260..so,malam sebelum paper tu,keje aku nak melalak je.sebab badan rasa lemah sangat,rasa memang nak balik je..semua nie rejadi dalam sekelip mata,namun AHAMDULILLAH ~ aku baru je lepas jawab paper Bel260,seuanya berjalan lancar..alhamdulillah,berkat doa ibuku,aku tahu ibuku membaca Yassin untukku sepanjang aku menjawab soalan itu..MAK ! TERIMA KASIH.. :D

0 comments: