BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Malam Kebudayaan Teater Muzikal Tribut P.Ramlee

Malam Kebudayaan Teater Muzikal Tribut P.Ramlee
@ain_Niaa

Wednesday, 20 May 2015

Dalam menjalani kehidupan seharian, pasti ada sahabat yg sentiasa menemani diri anda. Sahabat adalah insan yang sentiasa ada ketika anda memerlukan mereka. Tidak.kiralah apa jua keadaan anda. anda gembira , sedih, marah atau apa pun, mereka ada. jadi inilah antara insan yg menjadi sahabatku di Uitm Nabihah and Nisa. Aku gelar dorg nie N kuasa dua. Hehe. Plus aku dorg pggl Nia .hehe. serasi gitu. Dalam persahabatan, kami akan cakap terus terang if asa rasa x puas hati and kesalahan tanpa kami sedar. Kami menerima dgn tangan terbuka. Bukan mengata blkg. Sejujurnya aku ingin katakan kat sini, kalau aku ada cakap psl.dorg kat depan org lain, kesudahannya aku akan admit kat dorg. Sbb merekalah sahabat aku. aku taknak jadi talam. Lastly, aku sayang dorg sgt2. Tak kupa juga kwn zaman sekolah
 😊 bak.aku ckp tadi jak cerita psl bff kt uitm. hehe.

nisa fana
nabihah Jasri 


Saturday, 16 May 2015

Hi ! Long time no see. Rasanya fa cukup berhabuk blog nie. Hehe. Hari nie aku saja nak share yg aku dah grad. Grad on time. Berakhir sudah zaman diploma . Alhamdulillah 😊

Jbm114 6b